רוסטביף 

 

רוסטביף מנה נפלאה לסופ"ש עם תפ"א וירקות

4 מנות של 4 בלוקים + סלט ירוק או שעועית ירוקה. כל מנה 3 תפ"א והחלק היחסי מהנתח תלוי בעובי הפרוסות שנחתוך.

800ג"ר עד  1 קילו בשר סינטה איכותי. שהקצב ישאיר רק שיכבת שומן דקה לבישול.

12 תפוחי אדמה קטנים מנוקים עם קליפה

מלח ופלפל גס

3 כפות חרדל דיז'ון

4 שיני שום כתוש

1 כף סילאן

ענף רוזמרין.

ההכנה

בקערה מערבבים היטב את החרדל, שום וסילאן .

עוטפים היטב את הבשר מכל הצדדים מכסים בנילון ומשהים במקרר כשעתיים. אפשר לילה שלם לפני.

לפני הבישול יש להוציא את הבשר ולהניח על השיש לשעתיים שיגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול.

מבשלים את תפ"א כ 5 דקות עד לריכוך קל.

מחממים תנור לחום גבוה, מסדרים בתבנית את הבשר וסביבו את תפוח האדמה. מוסיפים פלפל גרוס ומלח רק על תפ"א . על הבשר נשים מלח בסוף.

אופים בחום גבוה כ 15 דקות . מחלישים חום התנור ל 150 מעלות לעוד כ20-3- דקות. שימו לב לא ליבש הבשר.

להוציא באמצע ולחתוך האמצע הנתח לראות מצב עשייה. להמתין כ 10 דקות לפני שפורסים.

 

SKU00001

פנקייק קוטג'

להכין 12 פנקייקים .כל 2 עם 3 תותים שווה 1 בלוק

 

  • 1 גביע קוטג' 5%
  • 1/2 גביע גבינת סקי 5%
  • קליפת מחצי לימון
  • 2 ביצים
  • שקית סוכר וניל
  • 4 כפות קמח
  • ספריי שמן
  • 5 תותים חתוכים

 

לטרוף הביצים להוסיף את כל המצרכים .להמתין 5 דקות . לרסס בספריי מחבת ולצקת עם כף עיגולים עם רווח בין אחד לשני. כשמתחילים בועות להפוך צד.

להגיש עם חתיכות תותים ונגיעת מייפל

עוף במלח

עוף במלח כל כרע עוף + תפ"א קטן + סלט ירוקים 4 בלוקים

 

המצרכים

 

  • עוף שלם נקי עם העור אבל לנקות חתיכות שומן
  • חבילת מלח גס
  • תבנית חד פעמית
  • 4 תפ"א בינוניים שטופים עטופים בנייר כסף

 

לחמם תנור ל 200 מעלות .

לשפוך לתבנית את חבילת המלח הגס להניח את העוף מעל כמו שהוא ללא תבלינים.

מסביב להניח 4 תפ"א בינוניים עם נייר כסף.

להכניס לתנור המחומם חום גבוה לכ 10 דקות. להנמיך את החום ל 180 ולבשל עוד כשעה וחצי.

דלעת ערמונים ביצה בקן

  • דלעת ערמונים ביצה בקן כל יחידה 1.5 כוכבים
  • 4 דלעות ערמונים קטנות לחתוך את הראש ולנקות את הגרעינים
  • לאפות בתנור כ 20 ד"ק עד שמתרככות
  • לשבור לתוך החור ביצה ופרוסה של בולגרית 5%
  • להחזיר לתנור שחומם לחום בינוני ל 10 ד"ק לפי המידה הרצויה של הביצה
  • אוכלים עם כף. 

קציצות טונה

קציצות טונה אפויות  24 קציצות סה"כ לאכול 3 קציצות  עם סלט קטן לארוחה של 2 בלוקים

 

  • 3 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים בינוני
  • 2 גזרים בינוניים
  • 2 כפות קמח מצה או פירורי לחם
  • כף פטרוזיליה טריה
  • כף קטשופ/כף רוטב צ'ילי
  • 3 כפיות סויה
  • כף פרמזן מגורר

 

מעבדים כל החומרים במעבד מזון. משהים כשעתיים במקרר שיתגבש.

בעזרת כפית יוצרים עיגולים קטנים ושמים על נייר אפיה.

אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

בינה נט תקשורת ומחשבים
הפריון 4 אזור תעשייה צפוני  אשדוד
נייד: 050-349-777-5 פקס:153-50-349-777-5
דוא"ל:binaa.net@gmail.com

|    Fit&Zone, לאכול ליהנות ולרזות   |   ענת אשר   |     |   דוא"ל: Fitnzone1@gmail.com   |

Fit&Zone, לאכול להינות ולרזות
ענת אשר   |   טל': 054-2000332
דוא"ל: fitnzone@gmail.com

שלח

שם:

שדה חובה

תודה רבה!

פרטיכם נשלחו בהצלחה

טלפון:

שדה חובה

להשארת פרטים:

מייל:

שדה חובה